Ringblomssalva från Eilas

BlommaLogga

Idag är Jan på The Prize. Jag och barnen har myst ihop i stora sängen, läst nya böcker från bokbussen och haft massage. De brukar oftast få massage på ryggen och bröstkorget men nu har jag märkt att Noria är så torr om benen. Eller torr vet jag inte, knottrig. I natt vaknade hon och låg och kliade. Lagom pigg man var då, vid halv 2, men hämtade i alla fall ringblomssalvan som jag tror är den fetaste vi har hemma nu. Den är ju naturlig och snäll mot barnhuden.

Ringblomssalvan innehåller även jojobaolja och eftersom jag har en sådan flaska också, så blandade jag ringblomssalvan med jojobaolja och masserade in henne ordentligt ikväll. Om en stund går jag in och smörjer lite till, så hoppas jag att klådan lägger sig.

Någon som känner igen det där med knottror på benen? Vad använder ni till barnens torra partier?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply