Rödvin, te, örter, henna och olja i håret-vad blir det?

I morse blandade jag till det sista örthårfärgspulvret och hällde ner 10 gram henna också, som jag köpte i Tunisien. Jag blandade det med en skvätt rödvin som var kvar fårn igår och en skvätt te från i morse. Detta för att förstärka färgerna lite till. Blandade också i arganolja och essentiell olja med doft av jasmin, då henna och örterna inte luktar direkt gott. Så kladdade jag ner det i håret. Avslutade med att gnugga in lite balsam också, för att lättare kunna få ner den bruna smeten överallt. 2 timmar fick det sitta med platsåse och handduk runt.

Rena chansningen alltihop. Men jag är en orädd redhead!

Detta är resultatet. Och det kan komma att ändra sig då färgerna kan oxidera de närmaste dagarna. Känner mig rätt nöjd faktiskt. Kanske skulle jag haft lite mer, är osäker på om det jämnt över hela håret.

     

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply