Run of Hope i Uppsala

   

  

  

 Igår upptäckte jag att det ju anordnades två Run of Hope-lopp i Uppsala också. Jag hade sett några event i Stockholm på sociala medier, men inte fattat att de anordnas lite överallt. Alla vet ju att jag är rätt spontan av mig, så ingen fara att det var kort varsel. Jag fick med mig sonen på det direkt, men tyvärr ingen annan.

Det var ungefär ett femtiotal som dök upp vid danspaviljongen i Stadsträdgården denna blåsiga lördagsmorgon. Vi kom i så pass god tid att vi kunde gå en liten pokemonrunda i parken för att värma upp lite. Sedan sprang vi iväg. Det var en himla trevlig bansträckning, över tre broar. Enligt min runkeeper blev det 4.88 m och det tog vi på 28.27 jag och Vilmer tillsammans hela vägen. Vi tog det så pass lugnt att vi kunde prata, och filma lite också.

I mål bjöds vi på Vitamin well, banan, liten chokladbit och mineralvatten, precis lagom.

Lite promenad innan, uppvärmning, löpning och promenad till bilen gav 47 aktiva minuter enligt min fitbit. Så på så vi är mina ”30 om dagen i oktober” avklarade. Jag gör faktiskt inte så mycket mer idag. Vi spelar spel, jag har badat, kollat på svtplay och tagit en tupplur.

Så kul sätt att umgås med Vilmer. Han tycker om löpning nu, och vet vad han orkar. Halvvägs sa han att han kommit in i en bra lunk och att det bara var skönt att springa. Han var dock lagom trött när vi kom hem. Men efter lunch och lite sällskapsspel var han på hugget igen och har nu varit ute på fotbollsplanen en bra stund.

Ni som inte spran idag men tänkte tanken, se till att skicka en slant till Barncancerfonden ändå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply