17
aug
2010
aug
2010
Sallad med matvete, rödbetor och chevré
categories: Mat
Fick en alldeles underbar middag av Jan idag. Han gjorde en av rätterna i kassen från Linas matkasse. Romansallad, matvete, stora vita bönor, persilja, salladslök med en dressing på olja, honun, balsamvinäger, salt och peppar. Sedan på med nykokta varma rödbetor, solroskärmor och smulad chevré. Det var så gott, lent och milt och smakrikt. Precis vad jag behövde! Att rödbetor har högt gi struntar jag i idag. Det var så värt det.
Har lite kvar till matlåda imorgon, ifall inte skolmaten skulle vara så lockande. Har bara upprop så har inga elever kvar över lunch att sällskapa med ändå!

Viktoria A
17 augusti, 2010 at 19:02 (15 år ago)Det här lät riktigt gott!! Och enkelt dessutom! Ska prova! 🙂