Skäms människa!

Har precis sett klart Halv åtta hos mig, ett program jag verkligen gillar. Trevligt upplägg där folk ger av sig själva. Dessutom får man mattips och inspiration. Men idag vet jag iten vad det var för människa med. jan blev så sur så han gick från soffan. Killen som var värd idag lagade uppenbarligen god mat och var en bra värd. Ena kvinnan sa att det var den bästa middag hon ätit, ever. Men vad gör hon? Jo, ger honom en 4 med anledningen ”för detta vill jag vinna”. Hoppas hon sitter och skäms. Tack och lov vann hon inte ändå!

Mycket är tillåtet i tävlingar, det tycker tom jag som iten är en tävlingsmänniska. Att bli sur för att man blir utröstad i obinson, och komma och snacka om svek tycker jag är bisarrt. Men detta progra har inte många kronor i vinst och går ut på att laga mat som andra gillar. Och gillar de det får man bra poäng. Första gången jag hört någon säga att man drar ner poängen för att komma högre upp själv.

På tal om Halv 8 hos mig….om du var tvungen att vara med-vad skulle du bjuda på då. Kom igen nu, berätta! Och sitt inte och klura på det för länge, utan ta det du först kommer att tänka på. Vad lagar du som brukar bli lyckat?

Det första jag kommer att tänka på är:

Parmaskinkarullar med avokadocreme med lite grillad sparris, små bruschetta med aubergine och mozzarella. Till varmrätt den goda fiskgrytan jag brukar göra,  med saffran, vitt vin, grädde, lax, torsk, räkor, grönsaker mm. Den är grymt god! Vit chokladmousse med färska bär till efterrätt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Skäms människa!

  1. Syster Carro
    15 april, 2010 at 20:16 (14 år ago)

    Guuuud va gott dit lät!! Jag skulle bjuda på färska champinjoner med ädelost i till förrätt. En älgstek med färska kryddor och hela vitlöksklyftor i, som spad rödvin. Pressad potatis funkar bra till. Egen plockade kantareller till en sås. En sallad med massa gott och flera passionskrukter uppepå. Och en pannacotta till efterrätt… när ska vi ta halv åtta hos oss. Vem ska bjuda först?!?!?

  2. Hanna
    15 april, 2010 at 20:19 (14 år ago)

    Anytime sister, anytime! Hojta till när ni vill komma över på middag! Vi tar här en gång, sedan hos er gången efter.

Leave a Reply