Ännu ett pass

Kära mor min kom över idag, en sväng efter jobbet, och erbjöd sig att vara med barnen en stund och skickade iväg mig till gymmet. Så utrustade med fredagsglassen och kaffe till mamma drog jag iväg strax före 4 och körde ett step up-pass. Eller nästan ett helt, jag drog efter konditionsdelen före styrkan och åkte hem och började med maten.

Det var ett skitkul pass. Jag körde med step-bräda. Lite förvånad över ledarens utlärningstaktik bara. Själv försöker jag  ju ge mina adepter möjligheten att lyckas genom att ge dem rätt förutsättningar. Ledaren, som hade kommit på ett bra, svårt pass med massa snurrar och chacha och andra sidan brädan hit och mambo dit. Men gick igenom det i full fart, en gång för att lägga på det nya sist i passet, köra igenom direkt innan alla fattat och sedan instruera ännu en ny svårighet. Vilket inenbar att det tog massor med varv utan att man lärde sig.

Jag sa att hon kanske kunde gå igenom det lite långsamt en gång, men icke. Sedan var det någon mer som sa det och då gjorde hon det….och då blev det ju bra mycket lättare sedan. För mig är det viktigt att bli svettig men minst lika viktigt att göra rätt och hänga med. Tänk om hon hade gått igenom det långsamt först, då kanske man varit ännu mer svettig! Ja ja, fick tilld et till slut och kom hem nöjd med att ha fått till träning på fredagen också! De chokladägg jag just nu mumsar på räknas således itne, för de kalorierna har jag redan bränt! Eller hur?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply