Sköna söndag

20130428-183353.jpg

Ah, idag har det blivit två långpromenader. Började dagen med en promenad, var ute redan 7.10. Jag varvade gång med intervallspring mellan diverse lyktstolpar och stannade vid parkbänkar och gjorde jämfotahopp som en annan knäppgök. Jag fick upp flåset rejält i alla fall och inte allt för många såg mig.

Sedan blev det en utflykt till Jans jobbarkompis. Där skulle vi fota deras hur från ovan, med Jans helikopter. Fika, prat och lek också så klart. Jättetrevliga är de, och jag ska se till att Jan bjuder hit dem snart.

På eftermiddagen gick jag och Frida ut på en 5 km runda. Halva vägen hade jag bristtyngderna på vristerna och andra halvan runt handlederna. Easytoneskorna gjorde sitt till också, så nu är jag lite trött i benen faktiskt, eftersom jag redan innan hade träningsvärk från gårdagens träning.

Jag och barnen är lediga imorgon och på tisdag. Jag ska försöka jobba lite hemifrån ändå, lägg lite läxor och uppgifter på lager- alltid skönt så här i utvecklingssamtalstider. Men passar då på när barnen är upptagna med lek.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply