27
apr
2013
apr
2013
Enkel, nyttig, kladdig kaka med LCHF- choklad
categories: Bakverk och snacks, Familjelivet
Eftersom ugnen var varm efter att ha gjort stek kom jag på att jag ville passa på att utnyttja värmen till en efterrätt. Jag tog sådant jag hittade hemma och blandade tills det kändes som en smet…..ungefär så här.
Vipsa:
2 ägg (stora fina ägg direkt från 4H-gården)
1.5- 2 msk rårörsocker
4 droppar steviadroppar med engelsk toffee, SweetDrops
Rör ner
1.5 dl mandelmjöl
100 g smält mörk LCHf-choklad med hasselnöt
1 dl smör/raps
Hällde i 4 portionsformar och gräddade i 175grader tills de såg lagom hårda ut på ytan, max 15 minuter. Grädde är gott till, liksom lite chokladbalsamico.

Fröken M
28 april, 2013 at 13:40 (10 år ago)Det där receptet skulle jag ha bhövt ha i torsdags när jag misslyckades totalt med två olika sorters kakor som helst skulle vara ”sockerfria” !!