Slappa, sköna söndag

Buzzador

Bortsett från dansen och en promenad idag, så blir nog det här en rätt slapp och soft söndag. Barnen lufsar runt i pyjamas än, lägger pärlplattor för glatta livet och leker med det hela som ligger i hela vardagsrummet. Själv har jag gjort något mycket ovanligt, sett på tv på dagtid!

Så snart jag satt på filmen kom barnen och tjatade om att de ville se barnfilm. Nope, sa jag, ibland måste mamma få se film också. De gav upp efter att jag visat att jag inte tänkte ge mig. Sedan kom både och la sig under filten med mig och ville att jag skulle läsa texten. Jag hade så kalrt valt en icke-läskig film, den andra filmer jag fick från lovefilm.se. Jag är ju buzzador för dem nu och kände att jag behövde se filmen så jag hinner skicka tillbaka dem och få de två andra innan min testperiod är slut, så att jag kan uttrycka mig om hur det fungerar.

Jag såg Music and lyrics. En riktigt feel goodfilm, rätt uppenbar redan från start men dög jättebra en mulen söndag.

Tycker du att det är kul att prova nya saker? Anmäl dig till Buzzador i så fall. Följ den här länken, så framgår det att det är jag som tipsat om Buzzador. Jag har blivit utvald till två tester, Bifiform och denna för lovefilm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply