Chili sin carne

Sista maträtten från middax-kassen är nyss uppäten. Och jag var så hungrig. Jag har inte ätit mycket idag, bara en allévosoppa till lunch, så det var en efterlängtan middag.

Paprika, 2 gula lökar och 2 vitlöksklyftor stektes i olja tillsammans med 1 msk spiskummin, 1 tsk cayennepeppar och timjan. När det mjuknat och fått fin färg hälldes 2 burkar tomatkross, en bruk stora fina vita bönor och en burk med kidneybönor ner och det fick puttra försiktigt några minuter. Sedan kryddades med lite salt och peppar. Egentlgien skulle vitvinsvinäger i också, men det skippade vi (eller jag glömde 🙂

Ris till detta, men det hoppade jag över för min egen del. Babyspenat och smulad getost ovanpå allt sedan. Osten var verkligen pricken över i.

Bra middag om man vill hålla igen lite. Starkt som sätter igång förbränningen och bönor för att få i sig proteinerna.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply