Käkgympa med Dentokraft

Igår fick jag min Dentokraft. Vi gick ihop 3 kolleger och beställde samtidigt. Jag var ju så kalrt tvungen att prova den på vägen hem i bilen.

Fick ordentliga kväljningar först, fy bubblan vad jag är känslig 🙂 men läste sedan att man kan ta ena sidan i taget och då gick det bättre. Jag blev så trött i käkarna, som när man tuggat en hårt tuggummi för länge. Men jag tror absolut att det kan hjälpa mig. Jag har tvångsbett, efter att ha haft tandreglering . Dessutom biter jag hårt när jag sover eller blir stressad. jag har en käke som ordentlgit knakar eller rent ut sagt smäller till. Det kan jag framkalla jämt,v are sig jag är stressad eller ej. Vi pratade om lede i klassen förra året, tema kroppen, och jag berättade om käkleden och lät eleverna lyssna. De ställde sig med huvudet mot svarta tavlar och jag lika så. Sedan knakade jag med käken mot väggen och det fullkomligt dånade till i svarta tavlan. Värsta partytricket!!

Nåväl, nu gäller det bara att se  till att använda den, två gånger varje dag. Egentligen borde jag ju ta med den i bilen, för där har man ju inte så mycket annat att göra liksom! Tänk om den kan lindra min huvudvärk!? 99 kr är dessutom betydligt mindre än vad tandläkaren vill ha betalt för en bettskena. Hoppas!

Har du spända käkar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply