Sommartävling med Bodystore och Twingly på Bloggportalen

20130601-134050.jpg

Mina skönhetsmåsten måste också vara enkla. Och så naturliga som möjligt, så klart. Bodystore har nu en tävling i samarbete med Bloggportalen där man ska blogga om just skönhetsmåste för sommaren. Här kommer mitt bidrag 🙂

Eorol Kamomill blonderingsspray. Jag är inte blond, men brukar absolut få en något ljusare ton av det håret. Lite så där guldglimmande eftersom jag är lite rödlätt. Ett enkelt sätt att piffa lite, på en skonsamt och billigt sätt också.

Jojobaolja är en annan mycket bra produkt på sommaren. Perfekt till naglar som arbetat hårt i trädgården, till att smörja kroppen med, till att ha några droppar i håret på mig eller Noria.

Aloe vera 99. Den används till massor här hemma under sommaren. Jag har den i håret, i ansiktsmasker, till solsveda (om jag trots galet smörjade ändå får något rött ställe), till bett, att smörja in benen efter rakning.

Solkräm. Det går inte att tjata tillräckligt om det. Jag är helt enkelt rädd för att bränna mig numera, och struntar i att försöka få en snabb bränna. Jag har några olika solkrämer hemma, för olika tillfällen. En dag på stranden kräver lite annat än ett par timmar i trädgården. Men solkräm är på VARJE dag, på mig och barnen. Favoriten till ansiktet är Eco cosmetics solgel och för mig och barnen på stranden är Green Peoples kräm en testad favorit. Det var 4 av mina favoriter 🙂

Mitt bästa sommarrecept är svårare….hur ska man kunna välja av allt gott man gör och gjort 😉 Men jag tycker det är underbart att ha bra skaer hemma till en god frukstdryck i värmen. Bär och frukt köper jag helst direkt från Vaksala torg på morgonpromenaden. Men sedan kan den fixas till lite till, med linfröolja och lite hampaprotein.

Rösta på mitt bidrag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2Pingbacks & Trackbacks on Sommartävling med Bodystore och Twingly på Bloggportalen


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply