Lite motiverad så där :)

20130627-181857.jpg

Mycket ovanlig känsla, att vara helt själv utan vare sig man eller barn. Det händer nämligen väldigt sällan. Att Noria skulle hem till en kompis som flyttat ut till Funbo precis, var redan bestämt sedan tidigare. Henne skulle jag köra ut vid 12, och så skulle Vilmer och jag göra nåt. Men tidigt på förmiddagen ringde en kompis som frågade om Vilmer skulle komma.

Så när båda barnen var lämnade åkte jag faktiskt och tränade. Direkt, på stört, innan jag kom på nåt annat. Jag hade nog hellre gått och fikat, men med vem på så där kort varsel liksom.

Så nu har jag varit på Friskis två dagar i rad. För igår var jag och barnen dit, och jag tränade överkropp medan barnen tittade på film i barnrummet. De övningarna igår tog, fy tusen. Idag kunde jag knappt stå på crosstrainern eftersom bröstmusklerna ömmade så vid varje liten upp och ner-rörelse.

Sprungit tisdag, gymma onsdag och torsdag- känns okej 🙂 Dessutom har jag då, som på beställning, blivit mer motiverad att dra ner på sötsaker. Kvällens middag bestod av stekt pak choy, vitlök och champinjoner, grillost (inte halloumi, utan en annan variant Gazi från Wernersson- billigt på Citygross just nu) och kassler. Pak choy har jag inte köpt förut, men tänker lätt köpa igen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply