Filmkväll med lovefilm

Benjamin Buttons otroliga liv omslag Buzzador

Jag är buzzador för Lovefilm och har nyligen fått hem mina första två filmer. Så ikväll blir det spelkväll, eftersom det mest är skräp på tv. Jag vet inget om de två filmer jag fått hem. Jag valde dem helt enkelt eftersom jag blev tipsad om dem av Alec och Susanne när jag bad om filmtips på facebook inför skapandet av spellistan. ”Benjamin Buttons otroliga liv” och ”Music and lyrics”.

Har du några bra filmtips till mig?

Är du sugen att prova lovefilm själv? Hör av dig så får du en kod för att prova gratis en månad. Lovefilm är för personer som just älskar film.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Filmkväll med lovefilm

  1. Erik
    30 mars, 2011 at 12:03 (13 år ago)

    Due Date är rolig 🙂 Eller the other guys =)

Leave a Reply