Stadsmys med Noria, sedan GI-tjejmiddag

Efter dopen gick Jan, Vilmer och en jobbarkompis till Jan på bio. Där är där fortfarande faktiskt. Jag och Noria släppte av dem på stan och tog en liten sväng in i Saluhallen för att köpa något lyxigt till söndagsfrukosten. Noria fick med sig ett par grissinis som hon glatt tuggade på länge madn vi utforskade området runt saluhallen lite. Sedan stannade vi till på torget och köpte frukt, grönt och svamp, innan vi åkte hem och lagade mat.

Bara Noria och jag hemma alltså. Vi passar på att mysa i soffan, med middagen framför Tzatziki. Skönt att vara bara vi tjejer ibland. Hon pratar på som attan då och är lite annorlunda mot om alla är hemma. Vi lagade mat ihop. Hon rörde i pannan med höstsvamp och vispade äggen till omeletten. Och sedan åt hon upp hela sin.

Höstsvamp i botten, stekt i riktigt smör. Sedan hällde jag på äggsörjan (3 ägg, 1 dl mjölk, salt, 1/2 dl riven parmesanost) och la sedan på tunna skivor av en stark chili och vitlökskorv från Lammhult.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Stadsmys med Noria, sedan GI-tjejmiddag

  1. Anna
    29 augusti, 2010 at 12:35 (14 år ago)

    Hej! Vill bara påpeka att jag nu har tävlat:) och att du bör uppdatera din ”Om mig själv-text innan eleverna ser att de fortfarande går i tvåan. Det är inspirerande att hänga med din blogg.Kram

  2. Hanna
    29 augusti, 2010 at 13:37 (14 år ago)

    Uppdaterat nu, tack för påminnelsen!

Leave a Reply