Starka naglar snabbt

Jag brukar få starkare naglar på våren. Brukar! Men inte den här våren tydligen, bara för att jag vill ha långa, fina, franskmanikerade naglar om två veckor. man undrar ju om det kanske eventuellt möjligen har att göra med att jag så fort jag blir stressad eller nervös stoppar fingrarna i munnen och gnager. Fast jag vet om det själv kan jag då inte sluta. Är de tunna och sköra biter jag mer, är de starka låter jag bli. De får inte finnas flisor på naglarna eller nagelbanden för då måste jag ”fixa till det lite”.

Visst, man kan gå på bröllop med nedbitna naglar. Så klart! Eller så kan man fixa konstgjorda för när i hunnan ska man få göra det om inte när man ska på bröllop. Men då ska det in i tidsschemat också. Inte lär de ha tid för mig på kvällen? Vill ha någon som kommer hit kl 21 på kvällen och gör det för en billig peng bara för att jag ska slippa sitta och tänka, och för all del blogga, om dem.

Nåväl, om de inte är långa vill jag i alla fall få dem fina. Så nu SKA jag ta hand om nagelbanden och försöka få alla fula nagelband hela och utan blod!

5 minuter varje kväll lär man väl kunna avsätta i alla fall. Borsta lite, smörja med olja, pilla ner nagelband och lacka. Jag fudnerar på vilken olja som är bäst. Jag tror sesamolja men just det har jag inte: Däremot har jag avokadoolja, jojobaolja, ricinolja, mandelolja, aprikoskärneolja, arganolja och diverse blandningar. I det fallet tror jag att jojoba kan passa bra.

Handkrämer har jag en hel del ligger och där är det kanske mer frågan om att faktiskt komma ihåg att använda det också.

Medan jag väntar på att serveringspersonalen på bröllopet ska ringa ska jag fixa lite med naglarna! har du något bra tips på hur man får mjuka nagelband snabbt, vad som läker såriga nagelband snabbt och hur man få dem att tokväxa?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Starka naglar snabbt

 1. Marie-Louise
  14 maj, 2012 at 19:49 (12 år ago)

  Åh jag är också en sån där nagelbitare som vill sluta men som alltid sitter där och pillar med naglarna endå 🙁
  Men om oljan fungerar kanske man skulle testa. Jag vill också ha starka fina naglar. Kram

 2. Tina
  14 maj, 2012 at 20:42 (12 år ago)

  Kan bara ”trösta” med att jag inte tror att de hade fina naglar med fransk manekyr på medeltiden 🙂

  Du kommer att fixa bröllopet galant – grubbla inte för mkt på det utan se till att ha roligt så kommer alla andra oxå ha det.

  Kramis!

Leave a Reply