Stekt rödkål med fikon- och dadelbalsamkräm

Jag råkade somna här på eftermiddagen. Barnen lekte så fint och Jan var ju också hemma så jag unnade mig att somna om och dåsa hur länge som helst. När jag sedan vaknade insåg jag att jag inte ätit några kolhydrater alls idag och tränat så jag kände mig lite låg. Men tog mig inte för att planera mat heller. Men hittade då panerad Findusfisk i frysen som fick duga. Smakade paneringen och den var ju så god, men var duktig och gav den till Jan.  Till det hade vi kornris och stekt rödkål som jag imporviserade ihop.

Kokade rödkålen en liten stund och hällde bort allt vatten. Värmde olivolja och la ner kålen. Hällde på fikon/dadel-balsamkräm som Jan köpt med i presentlådan. den kommer från Oil and vinegar och var verkligen jättegod. Det blev mjukt, lite sött och smakrikt. Det gör jag om!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply