Stekta äpplen med chocolate spread

IMG_2085

Idag är det fredag och Let’s dance. Då är det gott med en kopp kaffe och lite gott att äta framför TV.n. Jag fick ett härligt paket från Bodystore idag som vi genast slängde oss över. Chokladtoppingen från Renee Voltaire såg ju så god ut att vi inte kunde vänta. Och det blev riktigt gott. Vi stekta äpplen i kokosfett och hade ner flingor, frön och nötter mot slutet. Sötade kvargen med sukrin och så hade vi på toppingen ovanpå allt. Riktigt lyxigt!

Äpplen
Kokoskokosflingor
Kokosfett
Hasselnötter
Hampafrön
Kvarg/yoghurt (+ en kapsel probioplex till barnen)
Sukrin+
Hazelnut and chocolate spread

Superfin att stoppa ner i ett presentkit, eftersom burken är lika fin som Renee Voltaires produkter brukar vara. Nu måste jag skruva åt burken hårt för annars kommer jag att få i mig hela direkt. Jag blir sugen på att göra kokosplättar eller liknande och ha detta som topping på 🙂

Ett till tips när jag ändå håller på…. I helgen är det 20% på alla kokosoljor på Bodystore. Kokosfett är ett mycket bra fett att steka i, ha i te, använda till kroppsvård mm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply