Stund med syster

Igår var jag och Carro och såg ”Små citroner gula”. Det var en riktig feelgood-film, en klassisk svensk gullig film med massor av matlagning…..riktig njutning att se. Du vet citroner som pressas långsamt, grädde som droppar snyggt, bröd som man nästan ser hur färskt det är. (Apropå grädde, glöm inte att tävla med din paradrätt på Arla)

Det var mysigt att gå med Carro. Jag kan inte minnas när vi var på bio ihop sist. Vi möttes upp på stan, gjorde varsitt snabbt ärende och köpte sedan med oss mat att äta på bion. Sedan pratade vi förlossningar och jag minns att jag gick på bio ganska nära inpå förlossningen, med tanken att det nog var den sista gången jag skulle kunna …..

Jag blev om möjligt ännu mer sugen på musslor efter filmen, trots att jag åt i lördags!

Ikväll är det Sveriges Mästerkock igen, mer matlagning åt folken. Jag älskar att titta på när människor som älskar mat lagar mat. Ikväll dukar vi upp något gott och kurar i soffan. Jag har bakat med min klass idag. Inte hela på en gång men i halvklass, 10 åt gången, och det räcker fint det för att bli lite mör 🙂

Carro fick ett litet kit av mig att stoppa ner i BB-väskan. Jag läste på hennes blogg att den nog bör packas nu, även om det på pappret är flera veckor kvar. Påsklovsveckan, v 14 är vårt tips, men man vet ju aldrig. jag tycker om att ge det kitet till blivande föräldrar, eftersom jag älskar produkterna själv. Och vet nu, jag fick idag veta att jag vunnit ett paket med calendulaprodukter Sojkas blogg. Gillar Carro produkterna delar jag med mig av min vinst till henne.

Min fin syster har haft Vilmer hos sig idag. Han fick feber igår kväll igen, efter att ha varit feberfri på dagen. Visserligen bara 38.2 men för mycket för att orka en hel skoldag troligen. Rätt beslut, han har inte varit så aktiv hos Carro idag, men inte heller vissen. Imorgon hoppas vi på skola. Då är det 13 dagar sedan båda barnen var friska och i omsorg samtidigt. Tur man är rätt bra på att pussla…. Jag hämtade Noria lite tidigare än vanligt och åkte sedan för att hämta upp Vilmer. På så vis fick Noria också träffa Alma, och jag med! Lilla söta hjärtat 🙂

 

20130313-175926.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply