Surt sa räven!

Nu har jag precis slurpat i mig dagen mellanmålssmoothie. Den blev sur, eller fräsch kanske man ska säga. 1 kiwi, 1 passionsfrukt, havtorn, lite yoghurt och lite mjölk. Det drar i munnen än efter det sura.

Barnen går edan och frågar efter middag. de måste växa massor just nu för jösses vad de äter. Vi hade vänner här på lunch idag. medan jag lagade mat hann mina barn äta en djup tallrik med broccoli och en tallrik med blandade grönsaker, och åt ändå upp sin portion sedan. Vilmer har väl aldrig sagt ”jag är hungrig” lika ofta som senaste veckan. Om han gick och små-åt skulle jag förstå det men han äter ordentlig frukost, lunch och middag och mellanmål. Han är redan en lång kille, som uppenbarligen ska sätta fart uppåt igen. Noria har vuxit mycket över vintern, och kanske kommer hon växa i sina vårkläder! De leker mycket ihop numera. Idag har de kört huvud, axlar, knä och tå. Och mini-röris med Vilmer som gympaledare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply