Tankar om träning

20140729-091339-33219211.jpg

Jag har kommit dit nu att jag inte tänker ”ska jag träna idag?” utan ”vad ska jag träna idag?” och ”när ska jag träna idag”?. Det känns verkligen kul. Inte alltid så att jag har ett mål med den träning jag gör för varje dag, men jag vill se till att få in något varje dag, vare sig det är en kort löprunda, lite hantellyft i trädgården, lite plankan, 1 mil på crosstrainern eller ett par varv i Milon. Vi är liksom gjorda för att röra mer på oss än vad vi gör, men det måste inte alltid vara supertungt. Inte heller så att jag fullt ut tänker på vad jag äter. Jag mumsar på nybakade bullar och käkar pastasallad nu under semestern. Just därför behövs också träningen 🙂

I söndags fick jag sällskap av Amanda, som hade ringt och frågat om hon fick provträna en gång. Vi möttes upp lagom till regnskurarna, medan bullarna jag bakat gräddades där hemma.

Igår var jag upp själv och körde Milon efter att det ju att suttit hemma och väntat in regnet i poolen. Det kom aldrig något regn så efter 16 åkte jag upp ändå. Det var riktigt varmt!

Sällskap är kul då och då 🙂 men sällskapet av Sommar i P1 i lurarna, eller ett bra progam på TV på skärmen duger också rätt långt.

Det har varit på tok för varmt för att springa utomhus och det har inte blivit någon löprunda sedan förra lördagen. Men den tiden kommer väl. Jag vill inte tappa det igen bara, så det gäller att boka in några lopp så jag ser till att hålla i!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply