Testpilot småfolk, squeezy

Idag fick jag tag på produkterna. Jag kom hem med grejerna lagom till kvällsfikat och barnen kastade sig över grejerna. Gissar att de såg direkt att det var deras. Vi bestämde oss för att provsmaka Squeezy. Vilmer har sällan gillat puréer, inte ens som liten. Han brukar inte ens vilja smaka och är inte förtjust i sylter heller. Han tycker om frukt, så länge det inte är bär.  Noria gillar frukt, kräm, sylt, bär m.m.

Noria började och såg väldigt nyfiken ut under tiden. sedan gav hon den till Vilmer, som faktiskt också smakade. Och verkade gilla det han med. han såg i sig utan att säga något och jag lät bli att säga så mycket vad det var i just då. sedan bröt Noria ihop, när hon upptäckte att det var slut….vilket det tack och lov inte var. Lite till kunde vi squeeza ut 🙂

Gott med andra. Men vet inte hur nödvändiga de är. De har dessutom munnen full med tänder. 14 kr känns lite mycket. Man får en del äpplen och bananer för det. men visst, vid speciella tillfällen så! Passar nog mer det lilla barnet, som vill prova nya smaker, få i sig frukt, inte kan tugga osv.

För den som vill prova. Här finns smakrabatt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Testpilot småfolk, squeezy

Leave a Reply