The Color Run Night Stockholm

  

    
    
    
   
I torsdags fick jag veta att jag vunnit två startplatser till The Color Run Night. Vilmer blev jätteglad att få den ena startplatsen, då det innebar en tur till Stockholm. Vi drog iväg med 3-tåget och promenerade hela vägen till Globen, för att jaga nya pokemons. Gamla stan, Slussen, Södermalm och så upp över Johanneshovbron. Det var fint väder och mycket folk i rörelse.

Sedan köade jag över en timme för att få startkitet, helt galet, borde gå att lösa på annat sätt än att behöva vänta på att alla ska handla allt möjligt. Min incheckning när jag väl kom fram tog mindre än en minut….Men Vilmer klarade sig fint. Vi pratade med folk i kön, han rotade runt i någon sandhög, hämtade Skittles mm. Men den schyssta middagen vi hoppades på blev utbytt mot en McDonalds eftersom det inte var så mycket tid kvar. Vi ville ju hänga där vid scenen sedan. Vi dansade och skojade och blev så där lagom nippriga innan vi fick springa iväg.

Det var så skoj att springa ihop igen. Vi sprang i hans tempo, vilket inte alls är så långsamt längre. Vi körde loppet på ca 31 minuter och då hade vi ändå stannat och tagit av ett lager kläder och knutit skorna mm. Han var trött efteråt, vilade på tåget och somnade snabbt när vi väl var hemma strax före 23. Det värmde gott i hjärtat när han tackade för dagen, min stora fina pojke!

Tack för startplatserna Fanny!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply