Tiden går!

Jag sitter och lyssnar på mina underbara ungar och konstaterar att tiden går. De börjar bli så stora. Och jag gillar det. Bebisar är det bästa jag vet och jag förundrar, faschineras av allt som rör graviditeter, förlossningar och spädbarn-det vet nog alla jag känner? Men jag vill inte tillbaka till spädbarnstiden med mina egna. Jag njuter av vissa minnen och ju mer tiden går desto lättare är det att tänka tillbaka på vaknätter, skrik, amningsstrul…och hur det är att sitta i morgonrock på altanen mitt natten och tro att man aldrig kommer att få sova igen.

Då och då dyker dessa tillfällen upp, då man inser hur mycket lättare det blir på vissa på. Att kunna gå på restaurant med barnen. Gå på samma bio med båda två. Kunna sitta i barne på hotellet medan barnen leker i lekrummet bredvid och njuter av det lika mycket som vi njuter av att se dem leka.

Och som idag, då barnen är tigrar och lejon. De leker faktiskt ihop. Härmar varandra, driver på leken båda två, och i viss mån reder ut sina egna konflikter.

Nu längtar jag till sommaren! Tänk så mycket lättare det kommer att vara den här sommaren, med badutflykter, grillkvällar och resor.

Älskar er mina gryn!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply