Toast madame bjuder på macarons minsann

Senare i vår ska jag vara toastmadame, vilket uppdrag! Vi har haft vårt första planeringsmöte tillsammans idag, jag, erik, Alec och Jonas. Det ska bli så kul, förmodligen enda gången i mitt liv jag gör något sådant, men ack så läskigt också. Ska inte skriva mer om saken nu, då det mesta så klart ska vara hemligt 🙂

Alec och Jonas fick en bok av mig. Veckan innan jul hittade jag en tävling hos Bambi där man kunde vinna valfri bok hos Glimra. Jag kände direkt att jag skulle välja bröllopsboken och ge den till dem om jag vann, vilket jag också skrev som tävlingsmotivering. Kul att få ge en fin antecknings/minnesbok på vår första planeringsträff.

Bjöd på mat och macarons. Det fick bli något enkelt och gjorde min favoritköttfärssås, med vitlök, dragon, dijonsenap, grädde, paprika, champinjoner och så svarta oliver till, med råris till. Den här gången fyllde jag mina macarons  med chokladkräm, gjort på vispgrädde, IKEAs mörka choklad och florsocker med chokladsmak. Jan fick med sig ett fat hem från sin mamma på julafton. Det hör till en kopp han fått av sin mormor för länge sedan. Hon målade bland annat på porslin. Fatens färger passade så fint med mina små skapelser 🙂 Det ska vi se till att använda igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply