Today is the day

Hon har tränat länge på att visa tre fingrar. Idag är det hennes födelsedag. Stora, fina flickan!

För 3 år sedan kom hon till oss efter en snabb förlossning, klockan 7.09. En halvtimme efter att Jan kommit in till förlossningen. Det var ren tur att han hann. När jag ringde från inskrivningen sa barnmorskan att det skulle bli barn inom en timme. Men jag höll mig!

Vi tjuvstartade firandet igår. Idag kommer morfar, moster Carro och Henke, farmor och farfar. klockan är 7.15 och vi är uppe. Ska åka och köpa mjölk. Vi ska bjuda på pajer och hade lite missbedömt hur många ägg vi kunde ta till frukost igår för att det skulle räcka till pajerna idag. Kanske tar jag cykeln, för solen skiner och jag kan behöva röra lite på mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply