Två dagar på Lännabadet

   

 När jag var liten skulle jag aldrig säga Lännabadet, då hette det Borgis, smeknamn för Borgardalen. 

Vi har varit där två eftermiddagar nu, åkt ut efter att jag jobbat klart vid 13. Åkte på stört, var på plats kl 14. Bad hör till på sommaren. Jag vill inte bara åka på semester flera dagar, en vecka, och bada mycket då. Nej, jag tycker att det ska in här och där liksom. Skulle tycka det var tråkigt att bara vara hemma om det är finväder, nä då packar man ihop lite matsäck och åker. Barn bör bada! 

Jag badade också, jätteskönt efter 4 timmars städning då svetten rann. Idag blev det lite kortare stund än igår då det började åska och regna, men vi hann bada, dricka 3 koppar kaffe och äta pastasallad. Pappa var också med så klart! Det var fullt när vi kom, men tömdes rätt snabbt när åskmolnen närmade sig. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply