Uppsala Night Run ordnade nyårsrunda

http://hanna.fornhem.se/wp-content/uppladdat/img_8394.movhttp://hanna.fornhem.se/wp-content/uppladdat/img_8393.mov

Nu ligger jag hemma i badkaret med en kopp kaffe och känner mig nöjd. Att springa på nyårsafton är en tradition. Jag brukar försöka locka med mig någon men i år blev jag nedlockad av Uppsala night Run.

Jag Frida och Helena gjorde sällskap, bästa löparvännerna! Vi sprang en runda som hade sin premiär i augusti, fast idag sprang vi bara ett varv och det räckte ju fint. Och tänka att vi fick sol också, det var inte igår.

Humöret är således på topp! Enda som stör lite är min höft, Men det kändes lite bättre efter att jag tejpat den.

En självklarhet att springa i augusti igen. det var verkligen en fullpott för att vara första året, så bra fixar alltihop. Hela familjen vill troligen springa nästa gång också, så jag hoppas man har tur att vinna en startplats eller två. Skynda dig in och tävla, jag tror den går ut idag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply