Vab-onsdag

Jag ringde vårdcentralen imorse, som tyckte vi skulle kolla upp halsen. Det var ingen halsfluss, men väl en ful virusinflektion i halsen. Därav febern, skönt att veta ändå att det inte är en oförklarlig feber igen. Hon klagar en del på halsen och får suga på echinaceapastiller då och då.

Vi fick oss en fin promenad i solen. Bra att ha vagnen kvar i sådana här lägen. Noria satt nedkurad med fleecefilten om sig. På vägen hem fick vi sällskap av Carro och Alma som väntade på oss utanför vårdcentralen. Jag bjöd Carro på en trattkantarellomelett på altanen (in fick hon inte komma, vill inte smitta ner).

Hämtade hem Vilmer tidigt så klart, så han också kan få njuta av en lugn eftermiddag. Sedan kom även mamma förbi, som inte heller är så rädd för smittor. Vi drack kaffe, babblade om kommande träffar, julen, och om diverse maträtter att bjuda på på kommande bjudningar.

Nu har Noria 39.8 igen. Fattar inte hur hon kan vara så pass pigg! Det blir en vab-dag för mig imorgon också. Sedan tar Jan fredagen, om det behövs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply