VårRuset med Nick’s

Jag fick mig en liten julklapp av Nick’s dagarna före jul. Det kom ett litet provpaket på Kexbar pepparkaka och i mailen en förfrågan om jag inte vill springa VårRuset med ett eget lag. Om jag vill? Klart jag vill!

I år går VårRuset 5 juni i Uppsala. Undrar lite hur de tänkte, eftersom det är studendagen i Uppsala med studenter som ska ut och snurra i närheten av stadsparken de också. Men jag kommer att hinna båda två, först möta upp den enda studenten vi känner 2019 och sedan springa lopp med vänner. Det gäller att välja sitt lag med omsorg. Man vill ju ha med sådana som inte bara säger ja och sedan liksom inte gör det. Visst, saker kan hända, man kan bli sjuk eller skadad men låt oss hålla tummarna för att alla kan springa. Kommer bli ett toppengäng. Frida, Helena, Carro, Ulrika  och Lindah sa jag typ inom en kvart från det att de fick frågan. Även om man inte springer ihop hela vägen är det ju kul med sällskap innan och efter.

Det ska bli skoj! Jag tänkte faktiskt bjuda hem gänget på löpning och middag någon dag när det närmar sig. Ska klura på något roligt, ett litet minilöparevent i all enkelhet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on VårRuset med Nick’s

 1. Lindah
  29 december, 2018 at 22:49 (6 år ago)

  Ska bli kul!

 2. Helena
  29 december, 2018 at 23:09 (6 år ago)

  Det ska bli så roligt! Tack för att jag får vara med i ditt lag !

 3. Ulrika
  29 december, 2018 at 23:16 (6 år ago)

  Instämmer med de andra. Ser fram emot juni!!!

 4. Carro
  29 december, 2018 at 23:19 (6 år ago)

  Ser fram emot det. Mycket!

Leave a Reply