Veckans tredje mil

Så snart vi kom hem från Säbyklint snörade jag på mig gympadojorna. Det var rätt varmt ute men jag blir inte skrämd av det eftersom jag nu vet att jag kan springa rätt okej i värmen också. Inte skrämdes jag av att inte ha ätit så mycket heller, då jag provat att springa på rätt tom mage förut. Jag har liksom inte så många ursäkter kvar längre, sådant som förut kan ha gett mig anledning att säga ”lite senare”.

Det gick bra. Jag blir inte så där grymt uttråkad av att springa längre, utan går in i min egen värld lite och lufsar på. Det vore kul att utveckla tekniken lite. det känns som om jag just lufsar. Jag ska nog googla på löpteknik på youtube och även på om det finns typ löplektioner i Uppsala.

Jag klarade milen på 54.26 den här gången, min tredje mil i livet samma vecka som de två första 🙂 Nu ska jag vila några dagar och ta en mil en gång nästa vecka också.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply