Vilken dag!

Vi har haft en kanondag. Imorse kom jag på att jag läst om sommarlek och café på St:perskyrkan och hittade info på nätet. Vi var där när de öppnade och stannade till 13.30 när vi var tvungna att åka till bilprovningen. Barnen lekte ute, det var sångstund och fika. De lekte tillsammans och höll sams hela tiden. Vi sprang över gatan och köpte sallad så vi kunde stanna ett tag till. Varmt och skönt var det ju idag.

Sedan gick bilen igenom besiktningen. Det var barnen och jag som besiktigade och höll på att dö av värmesalg i bilen medan vi väntade på vår tur. Men det var mycket spännande, tyckte barnen. Jag var väl mest nervös. den låter illa efter att vi bytt till ny ljuddämpare. Men ingen fara med det, bara nåt som ligger emot fick jag höra.

När vi kom hem kom Anna och barnen och har varit här till alldeles nyss. Vi har haft så mysigt. Barnen har lekt ute nästan hela tiden. Och jag och Anna har hunnit prata lite mellan alla ”titta på mig då” från Noria. Mina barn trivs jättebra med Alexander och de brukar leka bra ihop, så också idag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply