Villa Bråviken

Vi hade fått inträdesbiljetterna till Kolmården. Tack för det Andreas! Tyckte det kunde vara bra med övernattning också, när man väl åkt så pass långt. Vi gillar att sova borta numera! Så jag ringde till vandrarhemmet som ligger vid djurparken men då visade det sig att man måste lösa tvådagarskort för att få bo där en natt. Aldrig! Så jag sökte lite på google och råkade hitta Villa Bråviken och föll för de vackra bilderna. Och det överensstämde verkligen med förväntningarna. Det var nog det finaste vandrarhem vi bott på. Med utsikt över Bråviken, riktigt charmigt rum och vacker matsal med vackra blommor och kristallkrona. Barnen hade en lekstuga ute till och med. Vi fick ett 4-bäddsrum som egentligen var två rum, så det fanns en dörr mellan. Det kostade 795 kr. Ligger 6 km från djurparken. Vi kan verkligen rekommendera stället. Många och mycket mycket fräscha toaletter och duschar tom. Enda nackdelen var väl att det var lite lyhört, men alla är inte lika känsliga som jag. Barnen sov som stockar.

Vi bestämde oss för att äta där också. Väldigt billig mat och dryck, som grillades på gården av de som driver stället. Och jättefin service. Vi brukar aldrig ha sönder något på restaurang men hade verkligen otur igår. Vilmer var trött efter dagen och stolen lite vinglig och en geting som surrade runt huvudet! Så han slog först sönder ett saltkar. Men inget ont ord om det, snarare fick Vilmer en trevlig klapp på huvudet och uppmuntrande ord om att det inte var någon fara. Sedan slog han ut ett glas också. Då skämdes jag (som nog också var trött efter dagen och blev lite irriterad). Vi gick in och bad om ursäkt och fick ett till glas och fortfarande ingen sur min alla. Vilken personal, toppen!

Efter maten gick vi ner till vattnet och pluppade stenar ett tag. Vi hade en sådan stund man inte vill glömma. Lugn rådde, havet glittrade och jag kände mig så tillfreds.

Bilden överst är lånad från upplev.norrkoping.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply