Vinn Babyfoot här hos mig

Nu är det dags för en ny tävling för alla löpare som läser min blogg ofta, då och då eller som tittar in för första gången men som vill haka på min utmaning.

Sedan nyår har jag sprungit minst (ofta rätt exakt) en mil i veckan. Ibland hela på en gång, ibland uppdelat. Har du varit med länge? Vill du hoppa på från och med nu? I så fall kan det bli du som får en Babyfoot hem. Vi måste ju ta hand om fossingarna som bär oss framåt under dessa mil. Följ gärna BabyFoot. Där hittar du erbjudanden, tips och annat inspirerande. Jag tycker alltid att det känns lyxigt att göra dessa behandlingar och det funkar alltid. Är du sugen på att köpa BabyFoot finns de på många nätsidor, bl.a. Bodystore.

Lämna en kommentar för att delta. Berätta om din senaste mil eller om den du tänkt ska bli din nästa.

Du får gärna dela det här inlägget på facebook. Du får gärna tipsa på instagram, lägg då till #minmildennavecka och ”läs mer hos @hanna_fornhem ” Du får gärna locka med dig fler till vår grupp Min mil denna vecka på facebook.

Nästa söndag, 16/9, dras en vinnare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Comments on Vinn Babyfoot här hos mig

 1. Åsa
  6 september, 2017 at 09:09 (7 år ago)

  Min senaste mil var tjejmilen, grät glädjetårar efteråt över att jag äntligen orkade efter en tung och tuff vår/sommar.

 2. Maria Henrikson
  6 september, 2017 at 15:22 (7 år ago)

  Min senaste mil, 27 augusti – söndags löpning, en härlig sensommar dag! Det blev 13 härliga kilometer i skogen med sol och värme, ville inte sluta springa men vågade inget längre! Min sista mil på ett tag då det kom en ”bråck operation” i mellan! Nu är det vila och återhämtning ( inte min grej-kryper i mig) och sedan laddar jag för nya mil, hoppas få ta mig an lidingö-Rosa bandet milen!

 3. Anne Eriksson
  6 september, 2017 at 17:51 (7 år ago)

  Är ju också med i gruppen och har faktiskt precis lyckats komma ifatt med löpningen igen. Halkade efter på grund av skada fick en muskelinflammation i knäet. Är så glad att jag gick med i minmildennavecka för det har gjort att jag sprungit mer regelbundet än innan. Mina nästa mål är: att klara milen på under 60 minuter och att springa en halvmara.

 4. Helena
  6 september, 2017 at 19:43 (7 år ago)

  Min senaste mil var Tjejmilen som jag hade turen att få följa med och springa . Jag tänker springa många fler mil i höst/vinter så en behandling för fossingarna skulle sitta fint!

 5. Jerker
  9 september, 2017 at 08:20 (7 år ago)

  Min senaste mil var för ett par dagar sen, som i huvudsak gick genom skog och mark, och var lika fantastisk som hösten i skogarna brukar vara, friskt, syrerikt, vackert och fullt med söta djur <3

 6. Annika Andersson
  11 september, 2017 at 18:35 (7 år ago)

  Min senaste mil var uppdelad på två. Jag började löpträna i våras och klarar nu av att springa 5 km, men inte en mil. Men försöker på till två rundor i veckan så jag får ihop just 1 mil. Springer helst på skogsvägar där jag får vara för mig själv och andas skog och mark. Mår alltid så bra efteråt. 🙂

 7. Annika Nilsson
  12 september, 2017 at 09:50 (7 år ago)

  Jag utmanades av kollegor av att vara med i ett mil-lopp och antog utmaningen – det var i våras! Första mil-loppet och jag klarade det!

 8. Camilla Sandmark
  12 september, 2017 at 18:48 (7 år ago)

  Min allra senaste mil genomfördes på cykel eftersom min kondition försämrats sedan jag blev sjuk. Trots det försöker jag komma tillbaka till löpningen som jag tycker är ett underbart sätt att träna på. Jag gillar att springa längs med slingrande skogsstigar och känna doften av solvarma barr, kåda och fuktig mossa. Gärna med en hund som sällskap.

 9. Linda Feldt
  15 september, 2017 at 07:22 (7 år ago)

  Jag går ofta en mil, men sprungit har jag inte gjort på många år, det känns tungt om du förstår. Men denna höst ska jag börja springa och med det många mil hinna

 10. Jagoda
  16 september, 2017 at 09:40 (7 år ago)

  Min senaste mil var nog för ett halvår sen! Älskar att springa ute i skogen. Mysigt och avkopplande! Jag har problem med ryggen för tillfället vilket gör att träningen består av smärta. Hoppas att min rygg blir bättre snart och att jag kan börja löpa igen.

 11. Mary
  17 september, 2017 at 17:33 (7 år ago)

  Jag sprang min senaste mil i tisdags och det var faktiskt min fjärde mil någonsin! Jag började springa tidigt i våras efter att knappt sprungit alls förut. Sakta men säkert har jag byggt upp mitt flås och i slutet av juli nådde jag milen för första gången, och nu har det blivit tre mil till 🙂

Leave a Reply