Vinn litet kit från Cliniderm här hos mig


Förut ställde jag upp i en del tävlingar där man kunde vinna gåvobox från Cliniderm. Min slogan verkade bra, och jag vann faktiskt flera av tävlingarna! En låda har jag gett mamma, och en ska min syster få. Men sedan tänkte jag att någon av er kan få en också!

I boxen finns
5 ml Active protection day cream
5 ml barrier repair
5 ml optimal strength night cream
5 ml ideal balance skin tonic
5 ml ultra soft cleansing milk
2 ml age delay serum

Tävlingen pågår under denna vecka, från måndag och avslutas på söndag kväll kl 20.00

Cliniderms gåvobox har ett värde av ca 200 kr, fick jag veta när jag själv vann. För att tävla behöver du bara lämna ett meddelande där du talar om att du deltar i tävlingen. Sedan vill jag att du ger mig en valfri kommentar om bloggen som helhet. T.ex. Vad brukar du läsa? Har du provat något recept eller produkt som jag skrivit om? Eller har du konstruktiv kritik som jag kan ta till mig för att förbättra bloggen.

Självklart får du gärna sprida tävlingen, men det är inget måste 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Comments on Vinn litet kit från Cliniderm här hos mig

 1. Jannica
  21 februari, 2011 at 12:50 (13 år ago)

  Jag är med 🙂

  Jag läser din blogg varje dag, jag gillar när du lägger upp bilder på mat och även olika recept, sen sett du har skrivit lite om matersättning med, de gillar jag. Helheten passar mig perfekt 🙂

 2. Martina
  21 februari, 2011 at 12:51 (13 år ago)

  Jag är jättegärna med och tävlar om detta kit från Cliniderm! 🙂

  Jag gillar din bloggs utseende. Den är stilren och jag gillar att du inte har en massa överdrivet ”krimskrams” som många andra bloggare har på sina bloggar. Gillar även att du har färgen lila i bloggen. Det är nämligen min favoritfärg! 😉

  Kram kram

 3. Cissi
  21 februari, 2011 at 21:00 (13 år ago)

  Jag är gärna med och tävlar! 🙂

  Helt ärligt är det första gången jag är inne här. Jag gillar designen, även om den är en aning för ljus.
  Det första mina ögonen zoomade in på när jag kom in på bloggen var det här: http://hanna.fornhem.se/?p=5363 Mumma! Det ska definitivt testas.

  Kommer garanterat ramla in här fler gånger, vi verkar ha samma ”matsmak” 🙂

 4. Ellinor
  21 februari, 2011 at 21:44 (13 år ago)

  Jag vill vara med och tävla,
  Jag är ny här, men kommer att återkomma =)

 5. Isabelle
  21 februari, 2011 at 21:47 (13 år ago)

  Är gärna med!

  Det här är första gången jag besöker din blogg så jag har inte så mycket att säga. Men jag gillar din design!

 6. Anja - 17 & mamma!
  21 februari, 2011 at 22:13 (13 år ago)

  Jag är med! 🙂 Jag testade faktiskt rätten med kycklingfilé, soltorkade tomater och färskost du skrev om här om dagen, och dra mig baklänges vad gott det blev! Jättemysig blogg! 🙂

 7. johanna
  22 februari, 2011 at 00:18 (13 år ago)

  Jag är jätte gärna med! hade verkligen behövt detta hihi 😀

  Jag gillar din blogg för den är stilren ,fin och har en härlig variation av inehåll! jag gillade den kycklingfilé recept saken du la upp för inte så länge sen, den ska jag testa denna veckan någon gång tänkte jag 😀

 8. Elin Jonsson
  22 februari, 2011 at 10:30 (13 år ago)

  Hej hej klart att jag är med och tävlar! Du har en stilren och enkel blogg, det gillar jag! Lätt att läsa med spännande innehåll! Ska testa ditt kyckligrecept i helgen, ser mumma ut!

  Elin_pumaior86@hotmail.com

  *håller tummarna*

  KRAM

 9. malin
  22 februari, 2011 at 12:10 (13 år ago)

  Hej!

  Jag vill vara med och tävla! Det är första gången jag är inne på din blogg, jag tycker den är stilren och snygg!

 10. Jenny
  22 februari, 2011 at 12:50 (13 år ago)

  jag är med!
  jag gillar dina tips, tex mat tips 🙂

 11. Mickan
  22 februari, 2011 at 15:30 (13 år ago)

  Jag är gärna med och tävlar! Första gången (tror jag) som jag är inne på din blogg. Men jag gillar designen och det verkar vara bra kategorier som du skriver inlägg i. 🙂

 12. Emilia
  22 februari, 2011 at 16:12 (13 år ago)

  Tycker att du har en ren blogg. Läst lite om träning och recept hos dig. Vill även vara med tävlingen om ett cliniderm kit =) Huden behöver verkligen näring efter denna vinter. Kram!

 13. Lina
  22 februari, 2011 at 16:40 (13 år ago)

  Hejsan! Jag kom av en slump in på din blogg, det är första gången jag kikar in här och därför är det lite svårt att ge konstruktiv kritik. Kikade dock i ditt arkiv och du ser ut att ha en grymt bra blogg 😀 Hälsa och skönhet i en härlig mix! Mitt första intryck vart oxå att du skriver om sådant som intresserar andra (i varje fall mig), och inte som många andra bara babblar om sådant man bara bläddrar förbi. Det gillas! Ett cliniderm-kit får mer än gärna ramla ner i min brevlåda. Många kramar!

 14. Miriam
  22 februari, 2011 at 17:08 (13 år ago)

  Jag är med och tävlar! Jag tycker att bloggen är bra och intressant, vore kul med lite mer bilder dock 😀

 15. sara ericsson
  22 februari, 2011 at 17:21 (13 år ago)

  Det skulle jag vilja vinna:)!!
  perfekt till min tråkiga hy;)
  Jag gillar värckligen dem här små tippsen som du skriver om ibland som funkar jättebra!tackar jag dig för….
  sara.ericsson@live.se

 16. Emma Börjesson
  22 februari, 2011 at 18:07 (13 år ago)

  Jag är med och tävlar 😀

  Jag länkades hit ifrån en annan blogg så jag har inte läst din blogg innan men idag gjorde jag det och jag måste säga att den var riktigt intressant! Du skriver precis om sådana saker som jag har ett intresse för 🙂 Det är kul att du skriver utifrån dina egna perspektiv. Kategorierna Hår&Hud och filmtips gillar jag skarpt. En sak som jag saknar på bloggen är ett foto av dig! Det hade varit så trevligt att få se den som äger denna fina blogg! 😀

  Kram Emma

 17. Hanna
  22 februari, 2011 at 18:10 (13 år ago)

  Hej!

  Jag finns med hör och där, men oftast är det jag som håller i kameran 🙂
  Här är jag i alla fall:
  http://hanna.fornhem.se/?p=5093

 18. Cindy
  22 februari, 2011 at 18:27 (13 år ago)

  Jag är gärna med! 🙂

  Detta är första gången jag kikar in i den blogg, men den är väldigt klockren. 🙂

 19. Stina
  22 februari, 2011 at 19:05 (13 år ago)

  Jag är med 🙂

  Jag är ny här, men har kollat igenom din blogg ganska mycket, och kmr nog fortsätta läsa den. Det jag gillade mest med din blogg var, att det är en bra vardaglig blogg, och varje inlägg, är liksom läsvärt, för antingen är det något tips, eller en tävling, eller bara ett kul och mysigt inlägg! Och det är jättebra, tycker jag, och nu håller jag tummarna för att vinna det här kitet! 🙂

 20. Camilla
  22 februari, 2011 at 19:50 (13 år ago)

  Jag vill ju tävla såklart=)
  Jag gillar din blogg men gillar nog mest när du tipsar och lägger ut matrecept. Är själv ganska oinspirerad just nu när det gäller matlagning så då är det guld att kolla här=)

 21. Erika-foto-smycken-grafiska tryck
  22 februari, 2011 at 19:54 (13 år ago)

  Jag är med.
  HIttade hit via en tävlingsblogg, tycker din blogg har snygg design, stilren

 22. Wictoria Tävlar
  22 februari, 2011 at 20:08 (13 år ago)

  Det är första gången jag är inne på din blogg, så tävlingen? 🙂

  Jag är med, och har länkat iaf!

 23. Nellie
  22 februari, 2011 at 21:44 (13 år ago)

  Jag vill gärna vara med =D

 24. marty
  23 februari, 2011 at 15:39 (13 år ago)

  jag är gärna med! gillar helheten i din blogg. men såklart är man ju olika och det kommer ju alltid finnas inlägg som jag inte är så intresserad av. men som andra är. 🙂

 25. Hilda
  23 februari, 2011 at 23:47 (13 år ago)

  det jag gillar med din blogg är att du skriver så bra om olika saker ja tycker att det är lite synd att du inte är mer personlig och visar dig själv så i bloggen men du har bra uppdatering och det gillar ja 🙂
  skulle bli glad om jag vann eftersom att det aldrig hänt och produkterna verkar bra ´:) tack för en fin blogg 😉

 26. Caroline
  26 februari, 2011 at 22:36 (13 år ago)

  Jag skulle gärna vilja testa Cliniderm. Är första gången jag är inne på din blogg, men nu har jag kollat runt. Tycker att du har en bra blandning.
  HÅR OCH HUD intresserar mig mest. MAT-vegetariska tacogratängen kan jag tänka mig att testa. Tävlingar-I like:)

 27. Petra
  27 februari, 2011 at 13:51 (13 år ago)

  Jag är gärna med och tävlar 🙂

  Jag läser din blogg ibland, är sååå roligt att följa och se vad Hanna och familjen hittar på-vi ses ju inte så ofta 🙂 Sen är det väldigt bra skrivet men det bästa är att det är fokus på nyttigheter!! Både mat och träning mm.

  Något du kan förbättra är att du ibland taggar dina inlägg på facebook, så att jag kommer ihåg att gå in och läsa oftare 🙂

1Pingbacks & Trackbacks on Vinn litet kit från Cliniderm här hos mig


  Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply