White mallow – ny serie från Weleda

IMG_1102 (Large)

IMG_1105 (Large)

Det har kommit en ny serie hos Weleda och den har jag och barnen fått äran att prova. Jag hämtade ut den i söndags och ikväll provade vi, jag och Noria. Tisdagskvällar är vår stund, när Jan och Vilmer är på judo. Efter badet tände vi ljus och så slog hon sig ner på mattan för att få massage, i ansiktet med ansiktskrämen och på kroppen med body lotion.

Huvudingredienserna är blomman vit malva, kokos- och sesamolja. Vit malva lugnar och skyddar huden samt bevarar hudens fuktighetsgrad. Vi tyckte mycket om dem. Första anblicken blir man väldigt lockad, för det är verkligen fina förpackningar vi gärna vill ha framme eller ge bort. Men det räcker så klart inte! Bra, naturliga ingredienser, skön konsistens som går in i huden utan att kladda är andra positiva saker.

Serien finns bland annat att köpa i weledas egen webshop, här under baby och barn. En jättefin present att ge till blivande föräldrar eller nyfödda bebisar.

Håll nu ögonen öppna, för snart startar jag en tävling där du kan vinna ditt eget kit, till någon liten du håller kär, eller till dig själv 🙂 Självklart passar de vuxna också. Man kan t ex blanda i lite kroppsolja om man önskar lite doft. Dessa är nämligen parfymfria.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply