Zumba, familjegympa och bio-tävling

Denna lördag börjar med zumba på Kinecten. Jag fick låna skivan för att prova över helgen. Jag drog igång redan igår, perfekt fredagsmysstart med barnen. I morse stod jag vid TV:n redan 7.30 och har nu lagt av en timme senare. Kul, svårt, varmt och jag känner att plsen går upp så där lagom mycket före frukost.

Ska fixa ihop en god och nyttig frukost innan jag ska ta med barnen till Friskis för årets första familjegympa. Barnen är lite sugna på att bygga stora hinderbanor i den fria leken efter vår gemensamma halvtimme.

Vi har inte mycket planer annars den här helgen, men hoppas att det dyker upp trevligheter. Det är ju tjugondag Knut imorgon, så kanske hittas det på något i krokarna. Annars blir det vår egen, det mesta i julväg står kvar framme och det ska ju bort imorgon.

Nästa helg ska vi på Johan Glans på UKK. Jag ger mig också på en tävling, där man kan vinna biljetter till förhandsvisningen av Röjar-Ralf. Det vore skoj att ta barnen på tåget, för att se bio, äta något gott och kanske besöka Kulturhuset. Om vi åker redan på morgonen hinner vi lite innan vi beger oss tillbaka för att hinna se Glans.. Tävlingen finns hos Mirka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply