Ännu en stek

Jag har inte lagat många stekar i mitt liv men har på senaste tiden kommit igång ordentligt. Alltså,d et är ju ett förträffligt sätt att laga mat. Den står ju bara där medan man ägnar sig åt barnen, som vill tjuvstarta fredagsmyset så snart vi dyker innanför dörren.

Idag blandade jag lite olivolja med soja och en stor pressad vitlöksklyfta. Panslade på skinksteken och hällde på lite kryddor och flingsalt.

Dagens quinoa bestod av röd och vit quinoa, lite röda linser. Inna jag hällde den kokta quinoan i stekpannan hade jag värmt olja och stekt rödlök, chilli, champinjoner, lite bladspenat och sockerärtor. Blandade sedan i quinoan och la sedan i det jag hade kvar i philadelhiaostasen, ca 2 msk. Det räckte för att få det krämig toch gott.

La aubergine i en form och ringlade på olivolja och strödde på flingsalt. SMulade fetaost ovanpå och lät stå i ugnen i ca 20 minuter.En röra med keso, rödlök och avokado fanns kvar sedan igår. En enkel sallad med romansallad, ruccola, körsbärstomater och rostade pumpakärnor.

Nu ser vi på Let´s dance och smuttar på lite rödvin. Behöver en daim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply