Apelsinblomsvatten

Satt idag och läste i No poo-tråden på Familjeliv. Där får man många fina idéer och det är nästan den enda tråd jag är delaktig i på fl numer,  när småbarnsåren, amningsproblem, sömnproblem osv är lite förbi eller i alla fall mer hanterbara.

Fick mig en liten påminnelse där, när jag läste ett tips om apelsinblomsvatten. Det var då jag kom på att det ju är innehållet i den oöppnade flaskan i badrummet. den flaskan som kom med vid ett köp på marknaden i Hammamet när jag köpte rasullera och arganolja. Typ ”jag sänker inte priset mer men slänger ner en sådan och en sådan också”. Ju mer man tänkte och räknade desto fler grejer lades ner i famnen.

Öppnade den i alla fall idag och provade den. Det luktade så gott. Känner igen doften från Tunisien på något vis. Undrar om det inte luktade så i badrummen på hotellet?

Apelsinblomsvatten är porsammandragande, lugnande och återfuktande. Man kan tydligen göra det själv också och ha det i mat, speciellt efterrätter och drinkar, men det tänker jag inte göra än! Jag tänker använda min till just ansiktsvatten eftersom mitt gamla ändå tagit slut nu.

Det finns en variant att köpa på vitapost. Jag har aldrig provat den och har aldrig handlat från vitapost. Dock har jag en hel del andra grejer från just Crearome som är bra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply