Barnfri stund på lördag

Idag är det en fantastisk vårdag. Barnen har varit ute hela eftermiddagen, både på förskolan och hemma. Hoppas det håller i sig. Imorgon är det påskpyssel och jag har ett par rastvakter, ska nog premiärbära mina solbrillor.

På lördag ska jag och Jan få lite egentid. Vi ska ta med barnen till Bromma, där mamma är hos Åke, och så ska de få mysa där en stund medan vi åker vidare. Men vad ska vi göra? Jaga i centrum, shoppa som galningar, eller sitta på en fik och smutta på kaffe ett par timmar? Det får vädret avgöra, tror jag! Ska i alla fall bli kul att göra något på tu man hand, medan barnen får lite kvalitetstid med nära och kära. Jag gissar att de dras med på någon utflykt, för mamma sa att de skulle ta med gummistövlar.

En sak hoppas jag dock lyckas med. Jag vill hitta en tangle teazer eftersom jag aldrig kommer till skott med att beställa en…..undrar var jag ska hitta en.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply