Barnloppis på Fyris park

Idag har jag varit och fyndat på Fyris park. Stor barnloppis idag, liksom varannan lördag under våren tror jag. Det är verkligen alldeles fantastiskt att det finns sådana loppisar. Fram för mer sådant, med tanke på hur mycket folk har som bara ligger. Barnen bryr sig verkligen inte alls om någon annan har haft grejerna innan. Kanske för att vi vuxna är så positiva till det också, istället för att rynka på näsan.

Tog en kopp kaffe med grannen Susanne där också, innan vi rev runt lite i samma påse på jakt efter passande pojkkläder.

Just nu sitter barnen och leker med ett stort ”Peter pan-skepp” med figurer och stegar och segel och gud vet allt. Den köpte jag för 30 kr! Noria har precis lagt ett pussel som jag tittade på på akademibokhandeln för några veckor sedan. Tror den kostade 149 kr. Den hade kanske varit värd det, men 20 kr var ju lite roligare. Noria provar sin nya velourtunika, men lejon och elefanter mm. Hon hade en liknande när hon var yngre och jag bara älskar den. Det lustiga är att hon sa att hon ville visa den för Gry. den förra hon hade var lånad av just Gry, kan hon minnas det….?

Fram för ett mer hållbart tänkande för miljön och plånboken, handla på loppis! Inte allt kanske man inte vill handla där, men sådant där det faktiskt kvittar lite om det är nytt eller om en annan liten unge redan lekt med det…..!

5e mars är nästa gång. Då kan vi inte gå men DU kanske vill 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply