Berry boost hos Tina och Erik

Idag har vi varit och hälsat på Tina och Erik för första gången i nya huset. Så fint det var. Vilken rymd! Jag vill också ha så många rum. Lite avundsjuk, men mest glad för deras skull, att huset är klart och att de är på plats.

Jättemysigt att göra något liknande idag. Barnen tyckte det var skoj också. De hoppade och for och  lyckades tom få Tina att vara björn i björnen sover.

De bjöd på god fruktsallad och annorlunda bollar. Såg ut som kokosbollar, men var gjorda på fikon, kokos, cashewnötter, kakao och lite vatten och sedan rullade i sesamfrön. Kanske missade jag något? Något jag måste prova i alla fall.

Sedan bjöd Tina barnen på Berry boost. De har jag bara sett på nätet. Allt av Renee Voltaire lockar mig. Hade jag bjudit på det hade nog inte Vilmer ätit, eftersom det är blåbär i och han har någon hang up på det. Men medan han satt i soffan mumsade han i sig allihop, så nu måste jag nog köpa hem några.

Berry Boost är ett perfekt mellanmål när jag och barnen behöver energi. Härliga russin, vilda blåbär och granatäpplebitar som är gjorda på på supersmaskig juice. Tillsammans blir de en söt vitamin-C boost. a better way to snack.

Peace, Love & Boost your Snack Renée Voltaire.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply