Besök hos kiropraktor Magnus

IMG_2077

Under påskledigheten kände jag att jag ville göra vad jag kunde för att få bort smärtan i knäna. Jag ville ju köra hårt! Men på så kort varsel fick jag inte en tid hos kiropraktorn jag blivit rekommenderad. Jag har ju lite svårt att bara slinka iväg från jobbet.

Men idag har jag varit där. Spännande! Han hittade lite i min rygg så klart, sådant som jag gått med länge. Tre saker hittade han som han behandlade. Knak! Och så lite linnex på det.

I mina knän finns viss inflammation, knaster, lite stukningar som kommit av att jag pronerar. Jag har fått laserbehandling på knäna, och lite tips på träning. Jag ska också se till att enbart använda mina bra skor, och kanske prova pronationsinlägg.

Jag ska tillbaka nästa torsdag. Mest för att se vad som hänt med ryggen. Det skulle vara sådan befrielse att bli av med stelhet och smärta i ländryggen, verkligen.

Det känns faktiskt riktigt bra i ryggen just nu. Vi får se hur det känns imorgon. Jag skulle leva som lyxhustru i två dagar, sa han. Inte hänga tvätt, plocka ur diskmaskinen eller något liknande. Tur att han betonade det lite extra, annars skulle jag nog träna imorgon.

Nu ska jag googla på linnex. Jösses vad det bränner skönt, vill ha! Och inlägg till skorna.

Jag kör också stenhårt på mitt MSM. Jag märker redan att mina naglar har reagerat. De växer ju. Det är ett gott tecken, och jag hoppas det hjälper till med mina brosk och leder i knäna också. Jag tar en tesked om dagen i vatten. Man kan också blanda MSM i salva och smörja in. Hos kiropraktorn idag så jag en MSM-salva och blev påmind om att man ju kan göra så med Helhetshälsas MSM också. Läs gärna mer om MSM här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply