Stadsjogg i Uppsala

IMG_2290.JPG

IMG_2291.JPG

 

Vilmer går på judo på måndagar och torsdagar. Jag är den som åker med på måndagar. Då och då sitter jag med och tittar på. Men då och då passar jag på att ta en löprunda istället. Gärna när solen skiner 🙂 Som ikväll!

Uppsala har en väldigt vacker stadskärna just soliga kvällar. Jag tog några varv runt kyrkan, upp till Gustavianum och Universitetet och sedan tillbaka till Fyrishov igen. 7.5 km hann jag. Ingen jättebra tid, men det kändes okej ändå. Det tar ju lite tid att springa i stan, när man ska passa grön gubbe och bilar och cyklar och hundar och gud vet allt.

Knäna känns fortfarande, men det gör i alla fall inte ondare. Jag sprang i mina knäskydd idag också, och det är allt lite klumpigt, men jag tror att jag fortsätter med det tills mitt besök hos kiropraktorn om ett par dagar.

Allt kändes frid och fröjd tills jag kom hem och skulle lägga mobilen på hallmöbeln och den gled ner på golvet. Skärmen sprack! Och jag som inte är en slösare på något vis, ska jag gå med sprucken skärm nu!?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply