Body butter, det bästa smör som finns!

Body butter är rätt nytt för mig. Men de jag provat är ju helt underbara. Just nu har jag bara en hemma, en coconut body butter från bodyshop. Jag är medlem och fick ett bra erbjudande förut, så jag slog till på en stor burk. I love! Det luktar så gott. Noria tycker mycket om den också. Så mycket att hon gömde den för mig. Det dröjde innan jag hittade den igen. Det är en av få salvor som hon inte klagat på när jag smörjt henne med på hakan. Hon blir ibland röd under läppen, och det svider. Kylan och alla tomater gissar jag. Ibland är smör bättre utanpå kroppen än inuti. Vill ha mer, fler!

                                                    

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on Body butter, det bästa smör som finns!

 1. Syster Carro
  17 februari, 2010 at 16:44 (14 år ago)

  I love them to! Jag har oxå cocosnöt. Men oxå jordgubb och mango. Låna? Dom är ju så dryga. Skulle vikja köpa en ny för jag har tröttnat på doften men de känns dumt när jag har kvar…

 2. Hanna
  18 februari, 2010 at 14:50 (14 år ago)

  Man kan ju byta med varandra. Bara att ösa över i en annan burk. Det gör vi nästa gång vi ses. Vill du ha coconut av mig? Annars köper jag en burk och byter lite med din. Jordgubb har jag haft och den gillar jag….och Noria!

 3. Elin
  20 februari, 2010 at 22:03 (14 år ago)

  Olive har varit min favvo, tills jag i veckan fick prova hallon!! Den är fantastisk. Måste ha. Passa på att köpa när de har småburkar, perfekta att fylla på till träning och resor.

 4. Hanna
  21 februari, 2010 at 16:07 (14 år ago)

  Jag brukar alltid kolla om de ar små burkar, men det hittar sällan det. De brukar ingå i större kit, och två sådana har jag fått i present förr. man skulle ha sparat burkarna.

Leave a Reply