Mindre trevlig diet, kräkmetoden!

Idag är jag hemma med barnen. Vilmer kräktes i natt och Noria började i morse. Inga mängder alls, men ändå. Jag stod och lagade mat, Vilmer och jag var hungriga. När jag väl var klar kom Noria och kräktes upp 2 dl röd saft i köket. Så minskade min aptit!

Lilla myran, så vissen hon är. Inte kräkts på länge och har bara kräkts vätska, men ingen ork. Ändå är hon mån om hur hon ser ut. Legat i soffan i trosor med hjärtan, blanka finskorna och med svenska flaggan målad på kinden.

Sedan somnade hon i vår säng och då passade jag på att baka till fredagsfikat imorgon. Imorgon vabbar Janen, och jag står för fikat på jobbet. Hallonmuffins med vit choklad och muslitopping.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Mindre trevlig diet, kräkmetoden!

  1. Syster Carro
    18 februari, 2010 at 15:55 (14 år ago)

    Men då… vi som trodde de var lugnt. Stackars liten! Hehe, man kanske ska ta hämta fin skorna och sätta på sej till trosorna… men då ringer nog Henke en riktigt duktig doktor när han kommer hem… =) Hälsa skruttarna!!

Leave a Reply