Början på en avkopplande helg

IMG_9992.JPGJag har ofta massage med eleverna i klassen. Ibland bara för att det är skönt och avkopplande och ett bra sätt att få klassgemenskap. Ibland gör vi det också för att liksom massera in kunskap. Man kan massera det mesta ju. Just nu arbetar vi med stenåldern, passar bra med massage då också. Har man tur är det ojämnt antal så att man själv får/måste vara med 🙂

Efter lektionerna idag fick jag en helt annan massage, gjord av vår fantastiska skolsköterska som verkligen kan det mesta om hur man mår bra. Hon är massör sedan tidigare men nu lärt sig face life. En hel massagestund runt ansikte och nacke, på huvudet och bröstkorgen, med massage av lymfkärlen. Jag kunde slappna av trots att verkligheten pockar där utanför dörren.

Jag blir ofta spänd runt ansiktet. Jag biter ihop för hårt när jag stressar och rynkar pannan av huvudvärk runt ögonen. Detta var verkligen vad jag behövde! Nu ska jag hem och plocka ihop en goodiebag till henne som tack. Samtidigt ska jag packa ner lite smått och gott i väskan till imorgon. Jag och Matilda ska till Skepparholmen. Jag upptäckte det först via Spason, och har varit där en gång när vi deltog i Skepparholmen springer för Östersjön. I samband med det loppet vann jag ett presentkort som vi nu ska utnyttja. Ett ljuvligt vackert ställe där på försommaren men säkert lika fint nu. Hoppas solen tittar fram lite. Vi ska bada, softa, äta gott, träna lite, prata och umgås. De har ett helt nytt gym som vi vill testa. Sedan lockar utomhuspoolen också när mörkret lagt sig.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply