Fixardag

Idag är det fixardag här hemma. Jan röjer i förråd och på barnens rum. Det är jag grymt dålig på, städar liksom bara på ytan och har svårt att slänga. Vi har haft en massa böcker stående i hallen ett tag eftersom vi inte riktigt visste var vi skulle göra av dem. Slänga dem går inte, vi har redan sorterat ut de flesta som står på vinden. Så nu ska det skapas en bokhylla i vår garderobsvägg i sovrummet.

Soffbord har vi fortfarande inte, men det är beställt och jag hoppas att det står på Chilli och väntar på oss. Vi blev riktigt nöjda med den via väggen, de nymålade listerna och den vitlaserade hyllan. Ett enkelt sätt att förnya lite. Vi klädde om puffarna i färgglada färger också och har täckt insidan med svart tyg. Men det vete tusan om vi inte borde måla dem vita också, eller vad säger ni?

Bkar bröd gör vi också, planerar mat och  skriver inköpslista då vi imorgon ska bjuda pappa, Carro och Henke, Janne och Amanda på brunch/lunch och sedan mamma, Åke, Kerstin och Kaj på middag. På måndag kommer grannflickorna och deras familjer på middag. det är alltså lite att planera. Jag kan nästan bara ta en sak i taget, men ska försöka tänka ut båda morgondagens måltider och tårtor idag i alla fall. Det är kul att fixa och laga och brukar försöka slå ihop besöken med mat också, så man inte går runt hela födelsedagsdagarna på bara fika.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply