Cevapcici i pitabröd

Idag har jag inte gjort mycket. På förmiddagen städade jag lite och röjde undan en del grejer som stått i hallen. På eftermiddagen bjöd jag över grannen Anna på lite Santa Maria tapas, en liten buzzning så därpå lördagseftermiddagen. Gott med salt och kryddigt, istället för allt sött man drar i sig på lördagarna.

Jag tog en springtur upp till centrum också, med gympadojor och vinterjaca och med ryggsäcken på ryggen. Rätt galen, men det behövdes efter att ha suttit inne hela dagen. Blev trött också, eftersom jag bestämde mig för att inte stanna upp förrän jag kom upp till centrum. Jag hade min nya bok i öronen, Det fjärde offret av Mari Jungstedt, verkar bra.

Jag hade bestämt mig för att handla bra saker på ICA, som gick att få ihop en god middag på. De har fortfarande galna priser på utvalda varor och det är just de varorna jag riktade in mig på. 4.90 kg för bananer liksom 🙂

Det blev cevapcici, färdiga att steka. Stekte också tärnad bacon, purjo, champinjoner, vitlök, basilika och paprika i småbitar. Detta hade vi i pitabröd, ihop med en röra på resterna av en tomatsås och gräddfil. Riktigt gott och enkelt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply