Chilitryffel

Nu står de och svalnar. Som ulvar i fårakläder eller rövarna i prinsessklänning kanske man kan säga också. De är så söta i sina blommiga ”volangkjolar” men är inte att leka med. Det är drag i dem, så jag gjorde dem riktigt små. Vad var det för chili jag hittat egentligen, som ger sådan styrka trots att jag nog tog mindre än i receptet. Nu ska jag försöka låta dem vara. de får komma från nästa lördag, då jag har en liten tillställning här!

2 msk smör smältes och sedan kokade jag smöret med 1/2 tsk chili (eller lite mindre i mitt fall),1 dl vispgrädde och 3/4 dl rårörsocker. Sedan la jag ner 175 gram mörk choklad och lät chokladen smälta och blandningen sedan svalna. Jag hällde upp det i en mjölkkanna och hällde sedan ner i små bullformar. Nu ska de få svalna innan jag droppar på lite lite vit choklad. Ska nog egentligen dekoreras med chili, men det går inte för sig, de är redan heta nog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on Chilitryffel


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply